Biblioteket

Välkommen till vårt skolbibliotek!

Skolbiblioteket är till för dig och dina studier. Här kan du söka information i olika medier, plugga, grupparbeta eller bara sitta ner och läsa en bok.  Undrar du över något är det bara att fråga någon av bibliotekarierna.

Vi har förutom studieplatser i biblioteket även två större och två mindre grupprum samt tre elevdatorer främst avsedda för utskrifter och eventuella snabba sökningar. I ett av studierummen finns en smartboard som du kan använda bl a för att träna redovisningar. Du kan naturligtvis också låna böcker att läsa för ditt eget höga nöjes skull. Kom gärna med inköpsförslaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har du behov av hjälp som tar lite längre tid, kom in till oss och boka en bibliotekarie.

Böcker i bokhylla

Romaner inköpta 2015. Välkommen in att låna.

Bild på gymnasiearbeten på ett bord

I biblioteket finns gamla gymnasiearbeten att titta på.

9.00-15.30
9.30-15.30
9.00-15.30
9.30-15.00