Paolo Roberto mötte kommunens nior när de kom till UBG:s inspirationsdag

Paolo Roberto på UBG

Eleverna i årskurs nio från Hagnässkolan, Broskolan och Ekhammarskolan fick under en dag träffa elever, lärare och annan personal på UBG för att se vad som händer på UBG och få information inför gymnasievalet. Dagen började på Ekhammarscenen med musik med elever från musikprofilen, välkomsthälsning av rektor Christian, och med Paolo Roberto som berättade om vad som styrt hans liv och vad som kan forma ens liv och framtid.

Han pratade om hur han gått från att vara en av Stockholms värstingar i tonåren till att bli den han är idag. Och om det egna ansvaret för det liv man väljer att leva, och vad han ser som viktigt i livet idag.

Efter föreläsningen på Ekhammarscenen gick klasserna runt till de olika programmen på skolan, med avbrott för lunch, för att fick möta elever och personal och se lite av det vi gör här på UBG.

Läs också mer om besöket på Mitt i Upplands-Bro,länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

och på UBRO.SElänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Torsdagen den 1 februari kl 18-20 är det Öppet hus - välkommen igen då!