Ebba Busch Thor invigde ME-skolan och Susanne blev grävmaskinsmästare

Invigning av ME-skolan

Ebba Busch Thor klipper bandet till den nya ME-skolan som drivs tillsammans med UBG.

På UBG kan man läsa till maskinförare i en nybyggd anläggning i Bålsta. Vid invigningen av den nya anläggningen vann UBG:s idrottslärare Susanne Wahlgren tävlingen i precisionskörning. Skolledare från hela landet deltog, och Ebba Busch Thor invigde anläggningen.

Nybyggda fina lokaler för utbildningen till maskinförare.

UBG driver tillsammans med Maskinentreprenörerna maskinförarutbildning Bålsta, och nu finns ett modernt och nyutbyggt utbildningscenter med fina lokaler och maskiner. Några av UBG:s elever lärde upp Susanne inför tävlingen, och det gick strålande! Priset var ett stipendium på 20 000 kr att användas för eleverna. Grattis!

Läs mer här i artikeln i Mitt i Upplands-Bro!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Susanne under tävlingen i precisionskörning.