UF-företagen presenterade sig under Entreprenörsdagen - och här är pristagarna!

Eleverna på UBG som driver UF-företag presenterade sina affärsidéer under den årliga Entreprenörsdagen. De olika affärsidéerna bedöms av en utomstående jury, och på Ekhammarscenen delades sedan priser ut till de vinnande företagen. Här är vinnarna med juryns motiveringar:

Med en genomtänkt helhet har de tagit en lyxig produkt som passar i dagens stressiga vardag. Vi känner oss omhuldade. Ett gediget hantverk i elegant förpackning.

”Bästa UF-företag på UBG” – Layback UF

Bra och genomarbetad affärsplan och presentation på banken där alla var delaktiga på ett proffsigt sätt. Företaget har ett helhetstänk vad gäller allt från marknadsföring till produkt. Med en webbshop i hög klass ser vi en lovande framtid för personerna bakom företaget.

”Bästa Affärsplan ” - PostHer UF

Med säljande argument på vetenskaplig grund sopar de mattan med konkurrenterna. En vinnande presentation för ett vinnande leende.

”Bästa Införsäljning” – One Million Smile

Ett kompromisslöst tänk gällande kvalitet i alla led har lett fram till en unik produkt som har en given målgrupp. Snart i var students mugg – kaffepåsen.

”Bästa Innovation” – Evolution UF

"Publikens pris" – Supporter UF

Och under dagen presenterade sig företagen på UBG.

Läs också om Entreprenörsdagen på kommunens hemsida!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster