Till Upplands-Bros webbplats
Upplands-Brogymnasiet

Nyhetsarkiv

 • Ingenjörsyrket i fokus under programdagen på Teknik

  2018-10-11
  Under programdagen på Teknikprogrammet hade eleverna besök av Alicia Spinoza från företaget Transfer. Hon föreläste och berättade om hur det är att jobba som ingenjör.
  Läs mer
 • Lysande idrottsresultat av UBG-elever!

  2018-10-05
  Snabbast i Sverige i sin åldersklass och dubbla guld i Sidney!
  Läs mer
 • Europeiska språkdagen - frågesport, utställning och mat

  2018-09-25
  Den europeiska språkdagen firas på UBG med olika aktiviteter.
  Läs mer
 • Rösterna i skolvalet på UBG är räknade!

  2018-09-12
  Här är resultatet från Skolvalet på UBG:
  Läs mer
 • Välkommen till informationsmöte för vårdnadshavare till elever i åk 1!

  2018-09-01
  Varmt välkomna till informationsmöte på Upplands-Brogymnasiet tisdag den 11 september klockan 18.00 i Ekhammarskolans aula, Ekhammarscenen.Där kommer vi att kort presentera Upplands-Brogymnasiet, skolledning, elevhälsa samt annan personal som också arbetar runt era ungdomar. Även företrädare för polisen och socialtjänsten kommer att medverka.Därefter samlas vi klassvis i Upplands-Brogymnasiets lokaler där ni får träffa klassens mentorer och programrektorer. Mötet beräknas vara slut cirka klockan 19.30. Det finns möjlighet att ställa fler frågor mellan klockan 19.30 och 20.00.
  Vi hoppas att ni har möjlighet att delta, eftersom ni kommer att få ta del av viktig information och träffa andra vårdnadshavare.
  Vi ser fram emot att få träffa er! Med vänliga hälsningarChristian Eklöv Hagman
  Rektor
  Upplands-Brogymnasiet
  Läs mer
 • Debatt, skolval och förtidsröstning på UBG

  2018-08-29
  På tisdagen var det valdebatt på Ekhammarscenen inför UBG:s elever i årskurs 3. Representanter för riksdagspartierna var på plats på scenen i en två timmar lång debatt.
  Läs mer
 • Välkommen till läsåret 18/19!

  2018-08-11
  Välkommen till ett nytt läsår på Upplands-Brogymnasiet!
  Läs mer
 • Vi önskar en skön sommar - och här är tider för skolstarten i augusti!

  2018-06-20
  Vi önskar er alla ett riktigt skönt sommarlov! Här är tider för skolstart i augusti, och kontaktuppgifter under sommaren.
  Läs mer
 • Glädje, värme och värdighet när UBG firade studenten!

  2018-06-20
  Glädje, avsked, förväntan och lycka, ja, många känslor fanns med när UBG hade en mycket fin studentavslutning.Även om det var kyligt i luften präglades dagen av värme, glädje och värdighet, från starten med frukost i klassrummen, via gemensamt tåg till avslutningen på Ekhammarscenen, tal, minnen och andra aktiviteter i klassrummen, fotografering, avslutningslunch, stipendier och betygsutdelning, och till utspringet där släktingar och vänner väntade.Vi kommer att sakna er mycket och önskar er all lycka framöver!Här kommer några bilder från vår fina dag!
  Läs mer
 • Hälsning från UBG:s elever i Polen i vårt utbyte inom Erasmus+

  2018-06-20
  UBG:s elever är nu i södra Polen tillsammans med elever från Tyskland, Polen och Spanien, inom ramen för projektet "Inclusion through a healthy mind and body".
  Läs mer