Till Upplands-Bros webbplats
Upplands-Brogymnasiet

Nyhetsarkiv

 • Välkommen till läsåret 18/19!

  2018-08-11
  Välkommen till ett nytt läsår på Upplands-Brogymnasiet!
  Läs mer
 • Vi önskar en skön sommar - och här är tider för skolstarten i augusti!

  2018-06-20
  Vi önskar er alla ett riktigt skönt sommarlov! Här är tider för skolstart i augusti, och kontaktuppgifter under sommaren.
  Läs mer
 • Glädje, värme och värdighet när UBG firade studenten!

  2018-06-20
  Glädje, avsked, förväntan och lycka, ja, många känslor fanns med när UBG hade en mycket fin studentavslutning.Även om det var kyligt i luften präglades dagen av värme, glädje och värdighet, från starten med frukost i klassrummen, via gemensamt tåg till avslutningen på Ekhammarscenen, tal, minnen och andra aktiviteter i klassrummen, fotografering, avslutningslunch, stipendier och betygsutdelning, och till utspringet där släktingar och vänner väntade.Vi kommer att sakna er mycket och önskar er all lycka framöver!Här kommer några bilder från vår fina dag!
  Läs mer
 • Hälsning från UBG:s elever i Polen i vårt utbyte inom Erasmus+

  2018-06-20
  UBG:s elever är nu i södra Polen tillsammans med elever från Tyskland, Polen och Spanien, inom ramen för projektet "Inclusion through a healthy mind and body".
  Läs mer
 • Välkommen till vår studentdag 2018!

  2018-06-05
  Välkommen att fira våra studenter tillsammans med oss tisdag den 5 juni!
  Utspring sker kl 13:00 vid UBG:s huvudentré. Skolans parkeringar kommer att vara avstängda denna dag, så vi hänvisar till Ekhammarskolans parkering samt kringliggande vägar och parkeringar. För ytterligare frågor, vänligen kontakta skolkooridnator Gunilla Tibblin.Varmt välkomna till en festlig dag!
  /Rektor Christian Eklöv Hagman med personal
  Läs mer
 • Angående olämpligt budskap på studentflak

  2018-05-31
  Tyvärr hade några elever på ett av skolans program hängt upp en mycket kränkande text på sitt studentflak. När skolans personal fick se detta togs banderollen ner. Läraren samlade eleverna och tydliggjorde att detta strider mot allt som skolan står för.
  Läs mer
 • Idrottssuccén på UBG fortsätter - skollaget vann Skol-DM i fotboll!

  2018-05-22
  För första gången i UBG:s historia har skollaget vunnit guld i Skol-DM i utomhusfotboll. Under våren vann skollaget DM i både futsal och innebandy, och tidigare år har vi också vunnit Skol-SM i olika idrotter, men inte i utomhusfotboll.
  Läs mer
 • Samarbetet med vår vänskola i Freiburg fortsatte för 14:e året!

  2018-05-21
  UBG:s vänskola från Walter-Eucken-Gymnasium i Freiburg har varit på UBG under en veckas samarbete med våra elever.Besök på Tysk-Svenska handelskammaren, gemensamma redovisningar av arbeten, skärgårdsbåt till Vaxholm, besök på Wasamuseet, Skansen och samvaro på olika sätt har varit en del av aktiviteterna som stått på programmet.
  Läs mer
 • Seger i Skol-DM i futsal - för andra året i rad!

  2018-05-07
  Fortsatta idrottsframgångar på UBG! För andra året i rad vann UBG Skol-DM i futsal. Denna gång slog vårt lag Värmdö gymnasium i semifinal med 4-2, och vann sedan finalen mot Distra gymnasiums fotbollprofil med samma siffror.
  Stort grattis!
  Läs mer
 • UBG:s innehållsrika historia avpublicerad tills vidare

  2018-05-03
  UBG har en lång historia, med många olika aktiviteter - internationellt utbyte, rollspel, ministerbesök, idrottsframgångar, uppfinningsrika UF-företag, fantastiska musikshower, glada studenter, ....Vi har varit tvungna att avpublicera nyheter om detta på hemsidan, på grund av riktlinjerna för den nya dataskyddslagstiftningen GDPR, så i nuläget går de flesta av dessa tidigare nyheter inte att ses på vår hemsida. Och en del bilder är borttagna från de nyheter som nu finns på hemsidan.
  Läs mer

Äldre nyheter