Till Upplands-Bros webbplats
Upplands-Brogymnasiet

Nyhetsarkiv

 • Julshow, UF-marknad och lussebullar!

  2018-12-13
  På luciadagen höll musikprofilen sin fina julshow under två föreställningar för UBG:s elever på en fullsatt Ekhammarscen. Under dagen visade UF-företagen upp sig och sina produkter i centralgatan på UBG. Och skolledningen bjöd alla på lussebullar. Julen närmar sig!
  Läs mer
 • Många besökare på Öppet hus. Välkommen igen tisdagen den 29 januari kl 18-20!

  2018-12-02
  På UBG:s Öppet hus den 4 december visade vi upp våra program, profiler och lokaler. Många besökare var här för att träffa elever, lärare och övrig personal från skolans alla program, och vi hade också ett speciellt informationsmöte om den nystartade handbollsprofilen.Kunde du inte komma, eller vill besöka oss igen och se de möjligheter Upplands-Brogymnasiet kan erbjuda har vi ett nytt Öppet hus tisdagen den 29 januari kl 18-20!Du hittar mer information om den nystartade handbollsprofilen här på hemsidan. Och hör av dig till någon av våra studievägledare om du har frågor om studierna på UBG!Varmt välkommen!
  Läs mer
 • Nu startar UBG Idrottsprofil - Handboll!

  2018-12-02
  Vill du kombinera gymnasiestudier med handbollsträning?Nu startar Upplands-Brogymnasiet Idrottsprofil – Handboll. Här får du utveckla din idrottsliga talang och får
  dessutom fördjupade kunskaper i träningslära, i t ex fysiologi, mental träning, kost och idrottsskador.

  Läs mer
 • Mat och hälsa - vem ska man tro på?

  2018-11-28
  Hur påverkas egentligen hälsan av det vi äter? Elever i kursen Naturvetenskaplig specialisering har kritiskt granskat vetenskaplig information om hur hälsan påverkas vid (hög) konsumtion av vitt kött, rött kött,
  mejeriprodukter och socker. 

  Läs mer
 • Yrkes-SM: UBG är bästa skolan i Stockholmsområdet!

  2018-10-23
  UBG:s transportutbildning i Brunna har deltagit i kvaltävlingen till Yrkes-SM i transportteknik. Elias Holm som representerade UBG kom på en hedrande fjärde plats, och UBG blev bästa skola i Stockholm.
  Läs mer
 • Ingenjörsyrket i fokus under programdagen på Teknik

  2018-10-11
  Under programdagen på Teknikprogrammet hade eleverna besök av Alicia Spinoza från företaget Transfer. Hon föreläste och berättade om hur det är att jobba som ingenjör.
  Läs mer
 • Lysande idrottsresultat av UBG-elever!

  2018-10-05
  Snabbast i Sverige i sin åldersklass och dubbla guld i Sidney!
  Läs mer
 • Europeiska språkdagen - frågesport, utställning och mat

  2018-09-25
  Den europeiska språkdagen firas på UBG med olika aktiviteter.
  Läs mer
 • Rösterna i skolvalet på UBG är räknade!

  2018-09-12
  Här är resultatet från Skolvalet på UBG:
  Läs mer
 • Välkommen till informationsmöte för vårdnadshavare till elever i åk 1!

  2018-09-01
  Varmt välkomna till informationsmöte på Upplands-Brogymnasiet tisdag den 11 september klockan 18.00 i Ekhammarskolans aula, Ekhammarscenen.Där kommer vi att kort presentera Upplands-Brogymnasiet, skolledning, elevhälsa samt annan personal som också arbetar runt era ungdomar. Även företrädare för polisen och socialtjänsten kommer att medverka.Därefter samlas vi klassvis i Upplands-Brogymnasiets lokaler där ni får träffa klassens mentorer och programrektorer. Mötet beräknas vara slut cirka klockan 19.30. Det finns möjlighet att ställa fler frågor mellan klockan 19.30 och 20.00.
  Vi hoppas att ni har möjlighet att delta, eftersom ni kommer att få ta del av viktig information och träffa andra vårdnadshavare.
  Vi ser fram emot att få träffa er! Med vänliga hälsningarChristian Eklöv Hagman
  Rektor
  Upplands-Brogymnasiet
  Läs mer