Till Upplands-Bros webbplats
Upplands-Brogymnasiet

Nyhetsarkiv

 • Välkommen till ett nytt läsår!

  2019-08-13
  Information om läsårsstart
  Läs mer
 • Och så tog vi studenten...

  2019-06-06
  En dag fylld av glädje, skratt, avsked, värdighet, vemod, värme, förväntan, ja, kanske alla känslorna på samma gång. Det var en fin och på alla sätt varm studentdag på UBG. Vi kommer att sakna er stort och önskar er all lycka!
  Läs mer
 • Välkomna till studentdagen 2019!

  2019-05-13
  Välkommen att fira våra studenter tillsammans med oss onsdag den 5 juni!Utspring sker kl 13:00 vid UBG:s huvudentré.
  Läs mer
 • UBG:s bildelever ställer ut i Konsthallen

  2019-05-09
  Bild och Formeleverna i åk 2 och 3 har en utställning i Konsthallen i Kungsängen där de ställer ut skulpturer under temat Framtiden.
  Läs mer
 • Silver till skolans handbollstjejer — och UBG:s skollag dominerar i bollsporter!

  2019-04-26
  I Skol-DM tog UBG:s handbollstjejer silver i finalspelet i en avgörande match mot Blackebergs gymnasium. Och vi är i finalspel i futsal och innebandy, både med killarnas och tjejernas lag!
  Läs mer
 • Förtydligande om organisationsförändring

  2019-04-17
  Med anledning av artikeln i Mitt i har oroliga elever, vårdnadshavare och samarbetspartners hört av sig till oss på Upplands-Brogymnasiet. Det är olyckligt att artikeln har skapat oro och vi vill därför ge en tydligare beskrivning av den faktiska situationen.
  Läs mer
 • Ebba Busch Thor invigde ME-skolan och Susanne blev grävmaskinsmästare

  2019-04-04
  På UBG kan man läsa till maskinförare i en nybyggd anläggning i Bålsta. Vid invigningen av den nya anläggningen vann UBG:s idrottslärare Susanne Wahlgren tävlingen i precisionskörning. Skolledare från hela landet deltog, och Ebba Busch Thor invigde anläggningen.
  Läs mer
 • Vad är en dödssynd? Gå till Estetelevernas utställning i Galleriet och få svaret!

  2019-03-04
  Esteteleverna har funderat över dödssynder, skrivit texter och tillverkat masker som representerar olika dödssynder. Vad är en dödssynd idag?
  Läs mer
 • Nu startar UBG Idrottsprofil - Handboll!

  2019-02-11
  Vill du kombinera gymnasiestudier med handbollsträning?Nu startar Upplands-Brogymnasiet Idrottsprofil – Handboll. Här får du utveckla din idrottsliga talang och får dessutom fördjupade kunskaper i träningslära, i t ex fysiologi, mental träning, kost och idrottsskador.
  Läs mer
 • Vinter-OS-tema när elever från Spanien, Tyskland och Polen besökte UBG

  2019-01-27
  Under vecka 5 fick UBG fint besök från våra partnerskolor i Eramusprojektet IHMB (Inclusion Through a Healthy Mind and Body). Elever och lärare från Almeria i Spanien, Rostock i Tyskland och Silesia i Polen var under en vecka på UBG att få prova på olika vinteraktiviteter och utbyta erfarenheter.
  Läs mer